Etusivu | À la carte | Viinilista | Lounaslista | Ryhmille | Yhteystiedot | Tilat | Catering | På svenska | In English
Facebook Tripadvisor Google Places Eat.fi
Lounas tänään

Runsas salaattibuffet ja leipävalikoima
Hernekeittoa, letut, hilloa ja kermavaahtoa
Savulohikiusausta
Pannupihvejä, paistettua sipulia ja perunamuhennosta
Punajuurivuokaa

Lounas huomenna

Runsas salaattibuffet ja leipävalikoima
Kantarellikeittoa
Kipparin lohta, tilliperunoita
Spagetti Bolognese
Fetajuustoratatouillea
kartta
AUKIOLOAJAT
Maanantai 11.00 - 14.30
Tiistai - Torstai 11.00 - 22.00
Perjantai 11.00 - 23.00
Lauantai 12.00 - 23.00
Sunnuntai 13.00 – 19.00

Keittiömme sulkee tuntia ennen sulkemisaikaa.

Kellariravintolat
Linnankatu 16
20100 TURKU
Puh. (02) 469 0360
info@turunkellariravintola.fi

Meillä käy myös:





Ryhmämenu | Catering

Ryhmämenu talvi 2017



1. Vihersalaatti ja sitruunavinegretteä L, G


Broilerinfileetä VL, G
bearnaisekastiketta ja lankkuperunoita

Kellarin suklaakakkua ja baileysjäätelöä G

30,00

2. Korvasienikeittoa L
saaristolaisleipää

Chuck Roll Steak L, G
17 tuntia savustettua naudan etuselkää punaviinikastiketta, BBQ-voita ja juures-perunoita

Rosmariini Creme Brulee L, G

42,00



Keittiömestarin Menu


Kylmäsavuporoa ja leipäjuustoa L, G
karpalohilloa

***

Naudan sisäfileetä 180 g L, G
madeirakastiketta ja juures-perunoita

***

Pannacotta ja lakkahilloa L, G

48,00



Vaihtoehtoisesti voit vaihtaa jokaiseen menuun pääruoaksi
Paahdettua merilohta
korvasienikastiketta ja juures-perunaa

44,00



Ruoat sisältävät allergeeneja. Lisätietoja saat henkilökunnalta.
.