Etusivu | À la carte | Viinilista | Lounaslista | Ryhmille | Yhteystiedot | Tilat | Catering | På svenska | In English
Facebook Tripadvisor Google Places Eat.fi
Lounas tänään

Runsas salaattibuffet ja leipävalikoima
Borssikeittoa, smetanaa
Aurajuusto-broileripataa, riisiä
Kreikkalaista lihamureketta, tomaattikastiketta ja paistinperunoita
Kasvismunakasta

Lounas huomenna

Runsas salaattibuffet ja leipävalikoima
Siskonmakkarakeittoa
Paistettua puna-ahventa, tillikermaviilikastiketta ja keitinperunoita
Chili con carne, riisiä
Paistettua munakoisoa ja paprikaa
kartta
AUKIOLOAJAT
Maanantai 11.00 - 14.30
Tiistai - Torstai 11.00 - 22.00
Perjantai 11.00 - 23.00
Lauantai 12.00 - 23.00
Sunnuntai 13.00 – 19.00

Keittiömme sulkee tuntia ennen sulkemisaikaa.

Kellariravintolat
Linnankatu 16
20100 TURKU
Puh. (02) 469 0360
info@turunkellariravintola.fi

Meillä käy myös:





Ryhmämenu | Catering

Ryhmämenu talvi 2017



1. Vihersalaatti ja sitruunavinegretteä L, G


Broilerinfileetä VL, G
bearnaisekastiketta ja lankkuperunoita

Kellarin suklaakakkua ja baileysjäätelöä G

30,00

2. Korvasienikeittoa L
saaristolaisleipää

Chuck Roll Steak L, G
17 tuntia savustettua naudan etuselkää punaviinikastiketta, BBQ-voita ja juures-perunoita

Rosmariini Creme Brulee L, G

42,00



Keittiömestarin Menu


Kylmäsavuporoa ja leipäjuustoa L, G
karpalohilloa

***

Naudan sisäfileetä 180 g L, G
madeirakastiketta ja juures-perunoita

***

Pannacotta ja lakkahilloa L, G

48,00



Vaihtoehtoisesti voit vaihtaa jokaiseen menuun pääruoaksi
Paahdettua merilohta
korvasienikastiketta ja juures-perunaa

44,00



Ruoat sisältävät allergeeneja. Lisätietoja saat henkilökunnalta.
.