Etusivu | À la carte | Viinilista | Lounaslista | Ryhmille | Yhteystiedot | Tilat | Catering | På svenska | In English
Facebook Tripadvisor Google Places Eat.fi
Lounas tänään

Runsas salaattibuffet ja leipävalikoima
Siskonmakkarakeittoa
Savusilakkapihvejä, tillivoisulaa ja perunamuhennosta
Lasagne
Paistettua paprikaa ja kesäkurpitsaa

Lounas huomenna

Runsas salaattibuffet ja leipävalikoima
Hernekeittoa, letut, hilloa ja kermavaahtoa
Broileriwokkia
Ylikypsää savustettua porsaanniskaa, kermakastiketta ja lohkoperunoita
Kasvispyöryköitä, tomaattikastiketta
kartta
AUKIOLOAJAT
Maanantai 11.00 - 14.30
Tiistai - Torstai 11.00 - 21.30
Perjantai 11.00 - 22.00
Lauantai 12.00 - 22.00
Sunnuntai 13.00 – 19.00
Kesäsunnuntaisin suljettu 11.6 – 13.8

Keittiömme sulkee tuntia ennen sulkemisaikaa.

Kellariravintolat
Linnankatu 16
20100 TURKU
Puh. (02) 469 0360
info@turunkellariravintola.fi

Meillä käy myös:





Ryhmämenu | Catering

Ryhmämenu kesä 2017



1. Kellarin vihersalaatti (L, G)
salaattia, kirsikkatomaattia, kurkkua ja sitruunavinaigrettea

17 h savustettua naudanrintaa (L, G)
punaviinikastiketta, BBQ-voita ja bataattiranskalaisia

Mansikoita ja sabayonnekastiketta (L, G)

35,00

2. Maa-artisokkakeittoa (L, G)
juuressipsejä

Keittiömestarin pippuripihvi 180 g (L, G)
pippurikastiketta ja juuresperunaa

Sitruunapannacotta (L, G)

45,00



Menu Petrelius


Kellarin kalalautanen (L)
Agricolan yrttisilakkaa, kylmäsavulohta, kananmunaa, tillikurkkuja ja saaristolaisleipää

***

Savustettua lohta (L, G)
tsatsikia ja juuresperunaa

TAI

Ylikypsää karitsanniskaa (L, G)
rosmariinikastiketta ja parmesan-perunapyreetä

***

Raparperipaistos ja vaniljajäätelöä

42,00



Ruoat sisältävät allergeeneja. Lisätietoja saat henkilökunnalta.
.