Etusivu | À la carte | Viinilista | Lounaslista | Ryhmille | Yhteystiedot | Tilat | Catering | På svenska | In English
Facebook Tripadvisor Google Places Eat.fi
Lounas tänään

Runsas salaattibuffet ja leipävalikoima
Hernekeittoa, letut, hilloa ja kermavaahtoa
Savulohikiusausta
Pannupihvejä, paistettua sipulia ja perunamuhennosta
Punajuurivuokaa

Lounas huomenna

Runsas salaattibuffet ja leipävalikoima
Kantarellikeittoa
Kipparin lohta, tilliperunoita
Spagetti Bolognese
Fetajuustoratatouillea
kartta
AUKIOLOAJAT
Maanantai 11.00 - 14.30
Tiistai - Torstai 11.00 - 22.00
Perjantai 11.00 - 23.00
Lauantai 12.00 - 23.00
Sunnuntai 13.00 – 19.00

Keittiömme sulkee tuntia ennen sulkemisaikaa.

Kellariravintolat
Linnankatu 16
20100 TURKU
Puh. (02) 469 0360
info@turunkellariravintola.fi

Meillä käy myös:






Bliniviikot 20.1. - 12.3.2017


PIKKUBLINEJÄ

Lisäkevaihtoehdot:

Alkuruokana 40 g Pääruokana 80 g
Metsäsienisalaatti
maustekurkkua ja persiljaa

10,50

18,50

Siianmätiä
sipulia, smetanaa ja tilliä

14,50

24,50

Kylmäsavustettua hauenmätiä
sipulia, smetanaa ja tilliä

14,50

24,50

Savuporomoussea
maustekurkkua ja persiljaa

13,50

23,50

Kaikilla lisukkeilla


20,50 / 80 g

33,50 / 160 g


MENUKOKONAISUUS

Pikkublinejä
siianmätiä & kylmäsavustettua hauenmätiä
sipulia, smetanaa ja tilliä

***

Paahdettua lohta
korvasienikastiketta ja juures-perunaa
tai
17 h Chuck Roll Steak
17 tuntia savustettua naudan etuselkää madeirakastiketta, BBQ-voita ja juures-perunaa

***

Rosmariini Creme Brulee


45,00


.